Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Zolan, Honaz halkıyla demokrasi nöbetinde

        (Fotoğraflı)

        DENİZLİ (İHA) - Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, TSK içerisinde yapılanan FETÖ/PDY yanlılarının, 15 Temmuz'da gerçekleştirdiği darbe kalkışmasına karşı demokrasi nöbeti tutan Honazlılarla bir araya geldi.

        Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, FETÖ/PDY yanlılarının, 15 Temmuz'da gerçekleştirdiği darbe kalkışmasına karşı demokrasi nöbeti tutan Honaz halkına destek verdi. Tüm Türkiye'de olduğu gibi Honaz'da da 15 gündür devam eden demokrasi nöbetine Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın yanı sıra Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, STK üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan, "2 hafta önce bu saatlerde ülkemizin üzerine büyük bir karabulut çökmüştü. 40 yıl öncesinden planlanan büyük bir oyun oynanıyordu. Ülkemizi paramparça etmek, iç savaşı ateşleyip, kardeşi kardeşe kırdırarak Türk milletini yok etmek amaçlanıyordu. Hesap buydu. Sonrasında tırnak içinde söylüyorum, Irak'ta ve Suriye'de olduğu gibi ortaya kurtarıcılar çıkacaktı. 100 yıl önce ülkemizi işgal ettikleri gibi 100 yıl sonra da aynı senaryoyu yaşatmak isteyenler vardı. Maalesef hem ruhunu hem beynini satmış insanlar, onlara maşa olmaya razı oldular" dedi.

        "Şehitlerimiz bu vatanın bedelini ödediler"

        Darbe planının arkasında uluslararası güçlerin olduğunu dile getiren Başkan Osman Zolan, "Bunlar tek değil, üç beş devlet. Bugün onların maşalarını temizliyoruz. Şehitlerimiz bu vatanın bedelini ödediler. Bundan 100 yıl önce 250 bin vatanseverin Çanakkale'de şehit olarak ödediği gibi. Bizim görevimiz bizden sonra gelen nesle bu bayrağı bu emanetleri teslim etmeden son nefesimizi vermemektir. Kendimiz düşsek de bayrağımızı düşürmemek, onursuzca ve şerefsizce yaşamamaktır. Tüm derdimiz, davamız budur" diye konuştu.

        "Türkiye ile hiçbir gönül bağları yok"

        Hainlerin milletin vergisiyle alınan silahları, millete doğrulttuklarını ifade eden Başkan Zolan, "Böyle bir şerefsizlik böyle bir namussuzluk böyle bir onursuzluk yok. Bu işi yapanların ilkeleri yok. Savaşın bile bir kuralı bir kriteri vardır. Sivil vatandaşlara dokunmazsın. Ama bedbahtlar hedef gözetmeksizin kadın, çocuk, yaşlı demeden herkesi taradılar. Bu ülke birçok darbe gördü. Fakat Meclisimiz hiç bombalanmadı. Demek ki bunların Türkiye ile hiçbir gönül bağları yok. Çok şükür şehitlerimizin ve milletimizin sayesinde bu belanın üstesinden gelindi" ifadelerini kullandı.

        "Bizlere güç verdiniz"

        Başkan Zolan, "Bu ilçenin bu şehrin bu ülkenin sahibi sizlersiniz. Milletin adamlarına bugün olduğu gibi her zaman sahip çıkmaya devam edeceğiz. Vatan millet dendiğinde aynı bayrağın altında toplanacağız. Siz bizlere güç verdiniz. İnşallah biz de milletimize daha fazla hizmet etmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz."

        (SÇ-SÇ-Y)

        30.07.2016 15:59:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa