Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denizli Büyükşehir Belediyesinden çiftçilere destek

        (Fotoğraflı)

        Medeni Topaloğlu

        DENİZLİ (İHA)- Denizli Büyükşehir Belediyesi, kırsal bölgelerde üretimi artırmak amacıyla çiftçilere sulama borusu desteği verdi.

        Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından kırsal bölgelerde üretimi artırmak ve çiftçinin kalkınmasına katkı sağlamak amacıyla tarımsal amaçlı sulama borusu hibe edildi. İlk olarak Çameli'de çiftçilere destek veren Büyükşehir Belediyesi, Babadağ, Acpayam ve Tavas ilçelerindeki üreticilerle desteklerine devam etti.

        Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Babadağ Belediye Başkanı Salim Demirezen, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol ile Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci, Genel Sekreter Yardımcıları Mustafa Gökoğlan ile beraberindekiler Babadağ, Acıpayam ve Tavas ilçelerinde düzenlenen hibe destek programlarına katıldı.

        "Sözümüzü tutuyoruz"

        30 Mart Yerel Seçimleri öncesi vatandaşlara verdikleri sözleri tuttuklarını ifade eden Başkan Zolan, "Bugün güzel bir hizmeti sizlerle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 30 Mart öncesinde sizlere sözler verdik. 'Denizli merkezinde ne varsa köylerimizde, mahallelerimizde o olacak' dedik. Sözümüzü tutuyoruz. Bundan sonra da daha iyi hizmetler yapacağız. Kırsalda, tarımda, hayvancılıkta halkımıza ne tür destek verebiliriz düşüncesiyle özel bir daire başkanlığı oluşturduk. Tarımsal sulamanın sağlanması adına halkımızdan gelen yoğun talep ile hibe programımıza devam ediyoruz" dedi.

        Tarımsal verimliliğin sağlanmasını hedeflediklerini belirten Başkan Zolan, "Bu proje arazilerde daha fazla ve daha doğru sulama yapılarak verim, rekolte ve ürün çeşitliliğinin artması sağlayacak. Biz bunlardan ücret almıyoruz. Halkımıza hibe ediyoruz. İnşallah burada verim artar, kalite artar, insanımızın mutluluğu artar. Bu bizim davamız. İnşallah birlikte olmanın mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız" diye konuştu.

        (MT-SÇ-MK-Y)

        26.07.2016 16:39:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa