Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Protokol eşleri şehit ailelerini ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        Yasin Can

        AKSARAY (İHA) - Aksaray'da Vali Aykut Pekmez'in eşi Yeşim Pekmez, Belediye Başkanı Haluk şahin Yazgı'nın eşi Hasibe Yazgı ve Emniyet Müdürü Mehmet Aslan'ın eşi Zehra Aslan'dan oluşan heyet Aksaraylı 4 şehidin ailelerini ziyaret ederek sabır ve başsağlığı diledi.

        Protokol eşleri ilk olarak 15 Temmuz'da darbe girişiminde bulunan Gölbaşı Özel Harekat Dairesine yapılan saldırıda şehit olan 2. Sınıf Emniyet Müdürü Önder Güzel'in ailesini ziyaret etti. Şehidin annesi Gülşen ve eşi Yeşim Güzel ile görüşen Yeşim Pekmez, Hasibe Yazgı ve Zehra Aslan taziyelerini ileterek aileye sabır ve başsağlığı dilediler.

        Protokol eşleri daha sonra Ortaköy ilçesine giderek Diyarbakır'da emniyet güçleri tarafından teröristlerin hücre evine yaptığı baskın sırasında şehit olan polis memuru Salih Aksu'nun babası ve annesini ziyaret etti. Ortaköy'ün ardından Sarıyahşi ilçesine geçerek darbecilerin Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne yapılan saldırısı sırasında şehit olan 35 yaşındaki Vedat Büyüköztaş ile 65 yaşındaki Yusuf Çelik'in yakınlarını ziyaret etti. Protokol eşleri son olarak aynı saldırıda hayatını kaybederek, şehit düşen 65 yaşındaki Yusuf Çelik'in kız kardeşi Hatice Aygan ile eniştesi Ahmet Aygan'ı ziyaret ettiler. Yeşim Pekmez, Hasibe Yazgı ve Zehra Aslan, sivil şehit Yusuf Çelik'in yakınlarını da sabır ve başsağlığı diledi.

        (YC-AH-Y)

        26.07.2016 13:19:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aksaray İlçeleri
        Tüm Aksaray Haberleri
         Aksaray

        Aksaray

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa