Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İkizörenliler Parka Kavuştu

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Türk

        ÇANKIRI (İHA) - Şehir merkezini park ve dinlenme yerlerine kavuşturan Çankırı Belediyesi merkez ilçe ve köylere yaptığı parklar ile vatandaşların memnuniyetini kazanmaya devam ediyor. Çalışmalarının tamamlanması ile birlikte açılışı yapılan Şeyh İsmail Rumi Parkı, Yapraklı ilçesinin İkizören köyü sakinlerine güzel bir alan sunuyor.

        Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç'in talimatı ile Yapraklı-İkizören köyündeki atıl durumda bulunan eski park alanını yeniden düzenleyen Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çalışmalar sonunda köy halkına yeni bir rekreasyon alanı kazandırdı. Vatandaşların dinlence ve sohbet yeri haline gelen parkın içerisinde doğal bitkisel tasarım ile yeşillendirme ve güzelleştirme çalışmalarının yanı sıra 3 adet çatılı piknik ünitesi, 1 adet çeşme, oturma alanları ve Atatürk Anıtı bulunuyor. Ekiplerce parkın yakınında bulunan orta göbekte de düzenleme çalışmaları gerçekleştirildi.

        Ramazan Bayramına yetiştirilen Şeyh İsmail Rumi Parkı'nın resmi açılışı, Belediye Başkanı İrfan Dinç ve ekibi beraberinde vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşti. Parkı dolduran köy sakinleri, köylerine kazandırılan park alanı için Başkan Dinç'e teşekkür etti. Dinç, birlik ve beraberliğin en güzel örneklerini sergileyen köylerden biri olan İkizören köyünü, kendi köyü gibi gördüğünü belirtti. Dinç, sözlerini "Birlik ve beraberliğe böylesine güzel bir park yakışır." diyerek devam ettirdi. Köy halkı daha sonra parkta bol bol vakit geçirdi.

        (MT-BÖ)

        20.07.2016 16:26:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çankırı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çankırı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çankırı İlçeleri
        Tüm Çankırı Haberleri
         Çankırı

        Çankırı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa