Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bisiklet çalan hırsızlar yakalandı

        (Fotoğraflı)

        Uğur Yiğit

        SİVAS (İHA) - Sivas'ın Hafik ilçesinde farklı günlerde 4 bisiklet çalan 2 kişi polis ekiplerince yakalandı.

        Vatandaşların ilçede farklı günlerde bisikletlerinin çalındığını ihbar etmesi üzerine Hafik İlçe Emniyet Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Yapılan çalışmada Hafik Hacı Esma Kocacık İlçe Hastanesi bahçesindeki bir bisikletin de çalındığını tespit eden polisler, güvenlik kamerası kayıtlarından olayı gerçekleştiren çocuk hırsızları eşgalini belirledi. Polis ekipleri yaptıkları çalışma sonucunda Diyarbakır'dan çobanlık yapmak için ilçeye bağlı Durulmuş köyüne gelen 14 yaşındaki S.G. ve aynı yaştaki L.G.'yi köyde yakaladı, çalınan bisikletleri ise köye yakın bir mevkideki depoda buldu.

        Bisikletler sahiplerine teslim edilirken, gözaltına alınan 2 çocuk emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.

        (UY-SK-AŞ-Y)

        15.07.2016 08:23:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa