Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Durağan Belediyesi araç filosunu yeniledi

        (Fotoğraflı)

        SİNOP (İHA) - Sinop'un Durağan İlçe Belediyesi, hizmet araçları filosunu yeniledi.

        6 araçlık parkın açılışı, Belediye Meydanı'nda düzenlenen törenle yapıldı. Törene AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, AK Parti İl Başkanı Ali Çöpçü, İl Genel Meclisi Başkanı Şükrü Gündoğdu, Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, İlçe Başkanı Ahmet Usta, İl Genel Meclis Üyesi Hamit Topçuoğlu ve Belediye Meclis Üyeleri katıldı. Belediye bünyesine katılan 6 adet aracın açılış kurdelesini kesen protokol üyeleri araçların ilçeye hayırlı olması temennisinde bulundu.

        Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan törende yaptığı konuşmada, "Göreve geldiğimiz günden bu yana hizmette kalitenin artması adına var gücümüzle çalışıyoruz. 2014 Mart ayından itibaren belediyeye 14 araç kazandırdık. Belediye hurda araçtan geçilmiyordu. Son olarak Belediyemize 6 adet hizmete aracı kazandırdık. Araç filomuzu daha da güçlendirdik. Araç filomuza yeni katmış olduğumuz araçlarımızla birlikte ilçemize çok daha etkili hizmet verme gayreti içerisinde olacağız. Araçlarımızın Durağanımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Araçların ilçemize kazandırılmasında emeği geçen herkese ilçem ve şahsım adına teşekkür ediyorum" dedi.

        (SAM-SLH-Y)

        08.07.2016 14:19:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sinop haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sinop Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sinop İlçeleri
        Tüm Sinop Haberleri
         Sinop

        Sinop

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa