Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Boyabat'a yeni öğrenci yurdu müjdesi

        (Fotoğraflı)

        Osman Aksu

        SİNOP (İHA) - AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Boyabat'a yeni öğrenci yurdu yapılacağının müjdesini verdi.

        Milletvekili Maviş konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Boyabat'a Gençlik ve Spor Bakanlığımızdan 300 öğrenci kapasiteli 8 milyon 343 bin TL yatırım bedelli, son derece modern ve konforlu bir KYK Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdunu kazandırdık. Yapılacak yurdun ihale süreci tamamlanmış olup, 24 Haziran tarihinde yüklenici firmayla sözleşme imzalanmıştır. Yurt inşaatının 1 yılda tamamlanması planlanmaktadır" dedi.

        "Hedefimiz Boyabat ilçemizde bulunan fakülte ve meslek yüksek okulumuzun, kalite ve kapasitesini artırmaktır" diyen Maviş, yeni açılacak olan bölümlerle öğrenci sayısının 2019 yılına kadar 3-4 katına çıkacağını ifade etti.

        Yatırım programı sürecinden itibaren yakından takip ettiğini söyleyen Milletvekili Maviş, "KYK yükseköğrenim öğrenci yurdumuzun Boyabat ilçemize ve öğrencilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

        (OSM-SLH-Y)

        02.07.2016 12:01:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sinop haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sinop Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sinop İlçeleri
        Tüm Sinop Haberleri
         Sinop

        Sinop

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa