Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BOZCAADA SEFERLERİNE ONLİNE REZERVASYON

        UTKU YAŞAR CÜCE

        ÇANAKKALE (İHA) - Geyikli-Bozcaada hattında Pazartesi günü itibariyle yaz tarifesi uygulamasına geçen GESTAŞ, Bozcaada'dan dönüşlerde uyguladığı rezervasyon sistemini bu yıl online olarak hizmete sokuyor. Bozcaada'dan araçlı dönüşlerde artık online rezervasyon yapılabilecek.

        Okulların kapanmasıyla birlikte önce Kabatepe-Gökçeada, ardından da Geyikli-Bozcaada hattında yaz tarifesi uygulamasına başlayan GESTAŞ, rezervasyon sistemini yeniden uygulamaya koyacak ancak bu kez bu sistem, online olacak. Perşembe günü itibariyle Bozcaada'dan Geyikli'ye araçlı dönüşlerde 'online rezervasyon' sistemi uygulamaya konacak. Bozcaada'dan dönüşlerde yaşanan araç yoğunluğunu ve uzun araç kuyruklarını azaltmaya yönelik hizmete koyulan uygulama, her gün sabah 07.15 ile akşam 20.00 saatleri arasındaki seferler için geçerli olacak. Bozcaada'dan Geyikli'ye geri dönüş yapacak yolcular, araç rezervasyonlarını GESTAŞ'ın internet sitesi www.gdu.com.tr üzerinden veya 444 0 752 numaralı GESTAŞ Müşteri hizmetlerini arayarak yapabilecek. Rezervasyonların sefer saatinden en geç iki saat önce yapılması gerekirken rezervasyon yapan yolculara anlık SMS ile bilgilendirme hizmeti de sunulacak. Rezervasyon yapılan yolculardan seferden 25 dakika önce, rezervasyon kontrol noktasında olması istenecek.

        (GD)

        29.06.2016 11:05:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çanakkale İlçeleri
        Tüm Çanakkale Haberleri
         Çanakkale

        Çanakkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa