Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAMU PERSONELİNE "STRESLE BAŞA ÇIKMA YÖNTEMLERİ EĞİTİMİ"

        OSMAN AKSU

        SİNOP (İHA) - Sinop ve ilçelerindeki kamu personeline yönelik düzenlenen "Stresle Başa Çıkma Yöntemleri Eğitimi" sonucunda belge töreni yapıldı.

        Sinop Valiliği Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nce hazırlanan, Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı teknik destek kapsamında finanse edilen Sinop ve ilçelerindeki kamu personeline yönelik "Stresle Başa Çıkma Yöntemleri Eğitimi" verildi. Başkent Üniversitesi Öğretim Üyesi Eğitimci Taşkın Tahmaz'ın verdiği eğitime Sinop il merkez ve Erfelek ilçesinde görev yapan 70 kamu görevlisi katıldı.

        Kamu kurumlarında çalışan personellerin iş veriminin arttırılması, sorunlarla baş etme yöntemlerinin geliştirilmesi ve vatandaşlara hizmetin daha kaliteli olarak sunulması amacıyla verilen eğitim ayrıca; Ayancık, Türkeli ilçelerinde 28 Haziran tarihinde, Boyabat, Saraydüzü, Durağan ilçelerinde 29 Haziran tarihinde, Gerze ve Dikmen ilçelerinde ise 30 Haziran tarihinde verilecek.

        Stresle Başa Çıkma Yöntemleri Eğitimi sonrasında düzenlenen Katılım Belgesi Dağıtım Töreni'ne Sinop Valisi Dr Yasemin Özata Çetinkaya'nın yanı sıra Gerze Kaymakamı Vali Yardımcısı V. Bülent Bayraktar, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Melih Keleş katıldı. Törende katılımcılara belgeleri verildi.

        (OSM-SLH-Y)

        28.06.2016 14:18:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sinop haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sinop Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sinop İlçeleri
        Tüm Sinop Haberleri
         Sinop

        Sinop

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa