Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BOLULULAR İSTANBUL'DA İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU.

        BÜLENT VELİOĞLU

        BOLU (İHA) - İstanbul Bolulular Platformu, İzmit ve İstanbul'da bulunan Bolulu dernek ve sivil toplum kuruluşlarının ve bürokratların katılımıyla İstanbul Üsküdar'da 700 kişilik yoğun katılımlı iftar etkinliği düzenlendi.

        İftar yemeğine aslen Göynüklü olan AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Ali Pulcu, Bolu Valisi Aydın Baruş, aslen Geredeli olan Düzce Valisi Ali Fidan, HSYK Başkan vekili Aysel Demirel, Pendik Belediye Başkan Yrd. İzzet Öztop, Ataşehir Ak Parti Bşk Yrd. Osman Korkmaz, Ak Parti Bahçelievler İlçe Başkan Yrd. Ramazan Açıkgöz, Narven Genel Müdür Yrd. Recep Aydoğanlı ve çok sayıda davetli katıldı.

        İftar yemeği sonrasında konuşan Bolu Valisi Aydın Baruş, tüm Boluluların Ramazan ayını kutladı. Baruş, "Bolulularla birlikte olmaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Ramazan ayı ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum" dedi.

        Düzce Valisi Ali Fidan'da, protokol konuşmasında katılımcıları selamlayarak hemşehrileri ile birlikte olmaktan çok mutlu olduğunu söyledi.

        (BV-GY-Y)

        27.06.2016 11:35:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bolu İlçeleri
        Tüm Bolu Haberleri
         Bolu

        Bolu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa