Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YEREL ÜRETİCİLER HANIMELİ SOKAK'TA BULUŞTU

        ESKİŞEHİR (İHA) - Tepebaşı Beldiyesi'nin kadınların el emeklerini halkla buluşturmasını sağlayan Hanımeli Sokak, yerel üreticileri ağırladı.

        Gerek Tepebaşı Belediyesi Belde Evlerinde kurs alarak üretim yapan kadınların gerek sivil toplum kuruluşlarının dönüşümlü olarak kullandığı Hanımeli Sokak, renkli görüntülere sahne oluyor. Son olarak Sarıcakaya ve Mihalgazi'den ve Beyyayla'dan gelen yerel üreticiler, peynir, yoğurt, tereyağ, bal pekmez, domates, biber ve marul gibi kendi ürettikleri ürünleri halkla buluşturdular.

        Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç da, Hanımeli Sokak'a gelerek yerel üreticilerle sohbet etti. Sergilenen ürünleri tezgahlarında inceleyen Ataç, satıcılara "hayırlı işler" diledi.

        Tamamen organik olan bu ürünler Eskişehirliler tarafından ilgi gördü. Yetkililer, yerel üreticilerin kendi ürünlerini sergilemelerine devam edeceklerini vurguladı.

        (KÇ)

        25.06.2016 12:53:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa