Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        UZUNOĞLU SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

        KIRKLARELİ (İHA) - Geçirdiği kalp krizi sonrasında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Kırklareli Şube Başkanı Arif Uzunoğlu, son yolculuğuna uğurlandı.

        Uzunoğlu için TSD Kırklareli Şubesi önünde tören düzenlendi. Törene Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda yakını katıldı.

        Düzenlenen tören sonrası üzüntüsünü dile getiren Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, ''Geçirdiği kalp krizi sonrasında hastanede tedavi gören TSD Kırklareli Şube Başkanımız, sevgili dostum Arif Uzunoğlu yapılan tüm müdahalelere rağmen ne yazık ki kurtarılamayarak hayatını kaybetmiş ve hepimizi derin bir üzüntüye boğmuştur. Mekanı cennet olsun. Ailesine, sevenlerine ve tüm Kırklarelililere başsağlığı ve sabırlar diliyorum'' diye konuştu.

        Uzunoğlu'nun cenazesi Pehlivanköy ilçesine bağlı Hıdırlı köyünde toprağa verildi.

        (UO-Y)

        22.06.2016 18:10:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırklareli İlçeleri
        Tüm Kırklareli Haberleri
         Kırklareli

        Kırklareli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa