Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BOYABAT BELEDİYESİ ENGELLİLERİ SEVİNDİRDİ

        OSMAN AKSU

        SİNOP (İHA) - Boyabat Belediyesi engelli vatandaşlara akülü araç hediye ederek, bayram öncesi sevindirdi.

        Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, engelli vatandaşların ikamet ettikleri adreslere giderek akülü araçları kendilerine teslim etti. Araçlarını teslim alan engelli vatandaşlar ve aileleri, Başkan Şefik Çakıcı'ya, "Bizlere iki bayramı bir arada yaşattınız, mutluluğumuz ikiye katlandı. Sizlerden Allah razı olsun" diyerek teşekkür etti.

        Her sağlıklı insan bir engelli adayıdır diyerek engelli vatandaşlara sahip çıkılması gerektiğini vurgulayan Başkan Çakıcı, "Boyabat'taki engelli kardeşlerimizin engellerini Boyabat Belediyesi olarak şu mübarek günlerde kaldırdığımız için çok mutluyum. Engellilerimiz ve aileleri yalnız değil. İlçemizde yaşayan engelli vatandaşlarımıza bayram öncesi akülü ve tekerlekli sandalyelerini hediye ettik. İmkanlarımız doğrultusunda ilçemizde yaşayan engelli vatandaşlarımızın mümkün olduğunca engellerini ortadan kaldırmaya çalışıyoruz. Hayatın insana neler getireceği hiç belli olmaz. Bugün sağlıklı gezerken, yarın aynı durumda bizler de olabiliriz. Her sağlıklı insan bir engelli adayıdır. Belediyemizin bu konudaki hassasiyeti devam edecek. Bu hizmetler engellilerimize yapılan bir iltifat değil, bizlerin görevidir. Engelli kardeşlerimize akülü ve tekerlekli sandalyelerin hayırlı olmasını, kazasız belasız, sağlıklı sıhhatli bir şekilde sandalyelerini kullanmalarını Cenab-ı Hakk'tan niyaz ediyorum" dedi.

        (OSM-SLH-Y)

        22.06.2016 16:05:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sinop haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sinop Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sinop İlçeleri
        Tüm Sinop Haberleri
         Sinop

        Sinop

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa