Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YERLİ ÜRETİCİLER HANIMELİ SOKAKTA

        ESKİŞEHİR (İHA) - Tepebaşı Belediyesi tarafından yakın zamanda hizmete giren ve başta beldeevi kursiyerleri olmak üzere kadınların ev ekonomisine katkı sağlayan Hanımeli Sokak, kapılarını yerli üreticiler için açıyor.

        Akdeniz iklimine sahip Sarıcakaya ve Mihalgazi ilçelerinden gelecek olan üreticiler, artık ürettikleri ürünleri Hanımeli Sokak'ta satma imkanı bulacak. 24 Haziran Cuma günü 10.00-15.00 saatleri arasında satış yapacak üreticiler, bölgelerinde yetiştirdiği başta domates, salata, marul, biber, salça, karadut pekmezi, zeytinyağı, yumurta, nar ekşisi, biber turşusu, süzme yoğurt, gibi ürünleri Eskişehirlilerin hizmetine sunacak. Hanımeli Sokak'ta satış yapacak üreticiler, "Bölgemizde yetiştirdiğimiz ürünleri Eskişehir halkına satış yapma imkanı bulacağız. Bölgemizde yetiştirdiğimiz ürünleri Eskişehir halkının tatmasını istiyoruz. Başkanımız Dt. Ahmet Ataç bize bu imkanı tanıdı kendisine teşekkür ediyor ve Eskişehirlileri bekliyoruz" dedi.

        (İHA-KÇ)

        22.06.2016 11:40:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa