Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ATAMASI ÇIKAN HAKİM VE SAVCILAR, İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

        VEDAT YUNUS İKİZOĞLU

        KASTAMONU (İHA) - Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Birinci Dairesinin 05/06/2016 tarihli Kararnamesi ile Kastamonu'da görev yapan ve tayini çıkan hakim ve savcılar için iftar yemeği düzenlendi.

        Kastamonu Cumhuriyet Başsavcılığı ve Kastamonu Baro Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen iftar programına Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Kantarcı, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Galip Akpınar, İdare Mahkemesi Başkanı Mustafa Serdengeçti, Baro Başkanı Av. Mehmet Çiftçi, hakim ve savcılar, avukatlar ile adliye personeli katıldı.

        Birlikte açılan oruçlar ve yapılan iftardan sonra tayini çıkan Hakimlere, Adalet Komisyonu Başkanı Galip Akpınar, Cumhuriyet Savcılarına Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Kantarcı, İdari Yargı'da tayini çıkan Hakime İdare Mahkemesi Başkanı Mustafa Serdengeçti ve tüm tayini çıkan Hakim Savcılara ise Baro adına Baro Başkanı Mehmet Çiftçi tarafından plaket ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

        Duygusal anların yaşandığı programda tayini çıkan Hakim ve Cumhuriyet Savcıları Kastamonu'da görev yapmaktan dolayı onur ve mutluluk duyduklarını, huzurlu bir ortamda görev ifa ettiklerini, Kastamonu'yu hiç unutmayacaklarını, yeni görev yerlerinde hep Kastamonu'nun bir elçisi olacaklarını ifade ederek, çalışma arkadaşlarına ve Kastamonu'ya veda ettiklerini söylediler.

        Plaket ve hediye takdiminde bulunan Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Kantarcı, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Galip Akpınar, İdare Mahkemesi Başkanı Mustafa Serdengeçti ve Baro Başkanı Mehmet Çiftçi ise, tayini çıkan Hakim ve Savcılarla birlikte çalışmaktan memnuniyet duyduklarını, yargı hizmetinin yürütülmesindeki emek ve katkılarından dolayı müteşekkir olduklarını ifade ederek, tayini çıkan Hakim ve Savcılara yeni görev yerlerinde başarılar dilediler.

        Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Birinci Dairesi'nin 05/06/2016 tarihli ve 904 sayılı kararnamesine göre, Kastamonu'da görev yapmakta olan hakimlerden Ahmet Fındık, Çorum Hakimliğine, Saime Can İmre Antalya Hakimliğine, Tülün Kafalı Ersoy Sivas Hakimliğine, Sinan Kart Alanya Hakimliğine, Cumhuriyet Savcılarından Erol Deli İskenderun Cumhuriyet Savcılığına, Vahit Özcan Kayseri Cumhuriyet Savcılığına, Selim Uzun Kahramanmaraş Cumhuriyet Savcılığına, Atilla Öntaş İstanbul Anadolu Cumhuriyet Savcılığına, Abdurrahman Ersoy Sivas Cumhuriyet Savcılığına, Engin Güngör Çorlu Cumhuriyet Savcılığına, İbrahim Çoban Aksaray Cumhuriyet Savcılığına, 905 sayılı kararname ile de İdari Yargı Hakimi Hatice Özalp Gaziantep Vergi Mahkemesi Üyeliğine atanmış, daha önce de Kastamonu 1. Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Fatma Kemaloğlu kendi talebi ile hakimlik mesleğinden ayrılarak İhsangazi Noterliğine atanmıştı.

        (Vİ-İÇ)

        22.06.2016 11:32:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kastamonu İlçeleri
        Tüm Kastamonu Haberleri
         Kastamonu

        Kastamonu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa