Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZLİ KENT KONSEYİ BOZKURT'TA

        DENİZLİ (İHA) - Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi üyeleri, Tanıtım Günleri kapsamında Bozkurt ilçesini ziyaret etti.

        Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi, Tanıtım Günleri kapsamında Bozkurt ilçesini ziyaret etti. Ziyarete Bozkurt Kaymakamı Adem Balkanlıoğlu, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Gençlik Meclisi Başkanı Şeniz Yılmaz, Engelliler Meclisi Başkanı Sevil Güngör ve yürütme kurulu üyeleri katıldı. Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Bozkurt Konferans Salonu'nda düzenlenen programda Kent Konseyi'nin işleyişi hakkında bilgi verdi. Kent konseylerinin gönüllülük esasına göre hizmet verdiğini ifade eden Özen, "Yaptığımız hizmetlerin herhangi bir ücreti olmamakla birlikte manevi haz bizim en büyük mutluluğumuz" dedi.

        KADINLARA YÖNELİK EĞİTİMLER

        Kadın Meclisinin çalışmaları hakkında da bilgi veren Özen, "Kadın Meclisi olarak kadınlarımıza yönelik eğitimler, konferanslar ve ziyaretler düzenliyoruz. Bu çerçevede bir kaç kez Bozkurt ilçemizi ziyaret ederek özellikle cezaevinde kalan kadınlarımızla bir araya geldik" dedi. Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik ise, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi'nin yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür ederek, "Kent Konseyleri Kadın, Gençlik, Engelli ve Çocuk Meclisleri ile toplumun tamamını oluşturan katmanlar ile birlikte hizmet veriyor. Sizleri çok önemsiyoruz" diye konuştu.

        (SÇ-SÇ-Y)

        16.06.2016 13:59:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa