Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        VALİ AHMET DENİZ'DEN VEDA MESAJI

        OLGUN YILDIZ

        ARDAHAN (İHA) - Son çıkan Valiler kararnamesiyle Batman'a atanan Ardahan Valisi Ahmet Deniz, veda mesajı yayımladı.

        Vali Deniz mesajında şu görüşlere yer verdi;

        "2 yıl görev yaptığımız Ardahan'dan unutamayacağımız hatıralarla ayrılıyoruz. Nasıl unutabiliriz ki; Kutsal vatan toprağı ve Ay yıldızlı bayrak için şehit düşen kahraman şehitlerimiz Caner ve Tayfun'un muhterem babaları Bahattin ve Selahattin abinin "Vatan Sağ olsun" demesini, Kore Gazisi İmdat Amcanın Kore hatıralarını, Hediye Teyzenin "Benim Valim" deyişini, "Artık Benimde Bir Evim Var" diyen Annelerin gözündeki ışıltıyı, "Lütfen Sigarayı Sende Bırak" dediğimizde sözünde durarak sigarayı bırakan sigara tiryakilerini, Hayata Bağış kampanyamıza destek olarak organ bağışında bulunan duyarlı insanları, Ardahan da eğitime nitelik kazandırmak için köy köy gezen gencecik, idealist öğretmenlerimizi, unutmak mümkün mü? Sarı çiçekleriyle muhteşem Göle ovasını, rengarenk çiçeklerle bezenmiş Yalnızçam yaylasını, Hanak'ın Cindağını, Damal'ın Türkmen kıyafetli bebeğini, Posof'un son baharını, Aşık Şenlik diyarı Çıldır gölünde buz üstünde atlı kızakları, fotoğrafçılığa merak duymamı sağlayan bu muhteşem güzellikleri…

        Görev yaptığımız sürece; Halka hizmeti Hakka hizmet olarak gördük, onların gönüllerine dokunmaya gayret ettik, bir nebze başarabildiysek, hayır dua alabildiysek vicdanen huzurlu ayrılmış olacağız. Bir taraftan bu güzel serhat şehrimizden ayrılmanın Ailecek hüznünü yaşarken, bir taraftan da yüreğinde sevgi ve hoşgörüyü barındıran güzel insanları tanımanın mutluluğunu yaşıyoruz. Biz sizleri ve Ardahan'ı çok sevdik, buradan Allah'a ısmarladık derken, 7 den 70'e desteğini gördüğüm herkese sonsuz teşekkür ediyor, sevgiler saygılar sunuyorum."

        (OY-AA-Y)

        15.06.2016 12:35:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ardahan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ardahan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ardahan İlçeleri
        Tüm Ardahan Haberleri
         Ardahan

        Ardahan

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa