Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇELTİKÇİ İÇME SUYU İHALESİ YAPILDI

        HAYAL GİRİŞİM

        BURDUR (İHA)- AK Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek, Çeltikçi ilçesinde yapılması planlanan 26 bin 493 metre şebeke ve tahliye hattı, içme suyu yapım işi ihalesinin yapıldığını açıkladı.

        Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye ve İller Bankası Genel Başkanı Mehmet Turgut Dedeoğlu'na teşekkür eden Milletvekili Reşat Petek, "Yatırımlarımızı planlanan program dâhilinde gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Göreve geldiğimizden bu zamana, Burdur'umuz için tüm gayretimiz ile çalışmalarımız hızla devam etmektedir" dedi.

        Çeltikçi'nin içme ve kullanma suyu temini için çalışmaların devam ettiğini ifade eden Petek, "sağlıklı ve düzenli su temi Çeltikçi halkının talepleri arasındaydı. 26 bin 493 metre şebeke ve tahliye hattı, içme suyu inşaatı yapım işi ihalesi İller Bankası A.Ş. tarafından gerçekleştirilmiş olup en kısa zamanda yer teslimi yapılarak inşaat yapım işine başlanacak" şeklinde konuştu.

        (HG-SÇ-Y)

        15.06.2016 10:38:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Burdur haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Burdur Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Burdur İlçeleri
        Tüm Burdur Haberleri
         Burdur

        Burdur

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa