Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BÜYÜKŞEHİR'DEN HONAZ'DA ALT YAPI ÇALIŞMASI

        DENİZLİ (İHA) - Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi DESKİ'nin Honaz ilçesinde sürdürdüğü alt yapı çalışmalarını inceledi.

        Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresinin (DESKİ) Honaz ilçesinde hayata geçireceği alt yapı çalışmalarını inceledi. Honaz merkezdeki Haydar ve Yeni Mahalle ile başlayan inceleme gezisine Başkan Zolan'ın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci, DESKİ Genel Müdürü Mahmud Güngör, Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu ve beraberindekiler katıldı. Denizli Büyükşehir DESKİ'nin ilçede yaptığı çalışmalardan övgüyle bahseden Başkan Zolan, "Honaz Merkez Haydar ve Yeni Mahallelerimizin alt yapısıyla ilgili yoğun bir çalışma devam ediyor. İçme suyu ve kanalizasyon hatları baştan aşağı yenileniyor" dedi. Bölgenin eğimli olması nedeniyle yağışlarda büyük sıkıntılar yaşandığını anlatan Başkan Zolan, "Vatandaşlarımızın sıkıntı çekmemesi amacıyla bu mahallelerimize yağmur suyu hatları da inşa ediyoruz. Çalışmalar kısa süre içinde tamamlanacak ve Honaz merkez tamamında altyapı sorunu bitecek" dedi.

        ASIRLIK ALT YAPI

        Başkan Zolan, "Buradaki alt yapı çalışmamız bittiğinde Honaz Belediyesi de üst yapı çalışmalarını tamamlayacak. İnşallah Honazımız 100 yıl sonrasına hizmet verecek alt yapıya kavuşmuş olacak" diye konuştu. Honaza geldiğinde kendisini Denizli merkezde gibi hissettiğini belirten Başkan Zolan, "Honazımız hem sanayi ilçesi hem öğrenci ilçesi hem de üreten bir ilçemiz. Her türlü güzelliği içinde barındıran çalışkan insanların olduğu bir yer. Büyükşehir Belediyesi olarak Turgut Devecioğlu Başkanımız ile birlikte hizmetlerimizi artırarak devam ettireceğiz."

        (SÇ-SÇ-Y)

        14.06.2016 12:11:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa