Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BOYABAT'TA MAHALLE İFTARLARI BAŞLADI

        SİNOP (İHA) - Boyabat Belediyesi'nin Ramazan ayı için başlattığı mahalle iftarlarının ilki Yıldız Mahallesi'nde yapıldı.

        Boyabat Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilmek istenen her gün başka mahallede iftar programı geçen yıl olduğu gibi bu yıl ki Ramazan ayında da devam ediyor. Boyabat Belediyesi'nin mahalle iftarlarının ilki Yıldız Mahallesi'nde verildi. İftar saati öncesinde mahalle meydanını dolduran vatandaşlar, birlik ve beraberlik içerisinde aynı sofrada iftar açmanın mutluluğunu yaşadı.

        Verilen iftara bini aşkın kişi katıldı. İftar öncesinde Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı alanı gezerek tüm mahalle halkı ile selamlaştı.

        Şefik Çakıcı daha sonra, mahalle halkından bir ailenin masasında iftar açtı. İftar sonrasında Boyabat Belediyesi ve Kültür Müdürlüğü'nün düzenlediği Ramazan eğlencesi yapıldı. Ramazan'a özel olarak hazırlanan sahnede palyaço gösterileri, çeşitli yarışmalar sunuldu.

        (OSM-SLH-Y)

        10.06.2016 16:32:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sinop haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sinop Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sinop İlçeleri
        Tüm Sinop Haberleri
         Sinop

        Sinop

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa