Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CEBİROĞLU'NDAN ATİK'E VEDA ZİYARETİ

        SAİM ÇOTUK

        YALOVA (İHA) - Yalova Valisi Selim Cebiroğlu, Termal Belediye Başkanı İsmail Atik'i makamında ziyaret ederek veda etti.

        Valiler kararnamesi ile Ankara'ya merkez valisi olarak atanan Yalova Valisi Selim Cebiroğlu veda ziyaretleri kapsamında Termal Belediye Başkanı İsmail Atik'i makamında ziyaret etti. Vali Cebiroğlu'nu kapıda karşılayan Atik, yeni görevinde başarılar diledi.

        Yalova Valisi Selim Cebiroğlu ise, Atik'e görev süresi içerisinde ortaya koyduğu koordinasyon ve uyumlu çalışmadan dolayı teşekkür etti. Termal'in sahip olduğu turizm potansiyeline de değinen Cebiroğlu, "Termal tarihin bir çok döneminde insanların sağlık bulmak için geldiği, her zaman bir çekim merkezi olmayı başarmış önemli bir turizm merkezi. Termal, Yalova turizm açısından da çok önemli. Bu ilin dünyaya açılan yüzü olan Termal sadece yerli turist değil dünyanın bir çok ülkesinde de kendisine turist çeken bir yer. Burada yapılan her çalışma bu nedenle önemlidir. Termal Belediye Başkanımız İsmail Atik'i de burada yaptığı çalışmalardan dolayı kutluyorum" dedi.

        Atik, Cebiroğlu'nun ilden ayrılması nedeniyle çeşitli hediyeler sunarak kapıya kadar uğurladı.

        (SÇ-AF)

        10.06.2016 14:32:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yalova İlçeleri
        Tüm Yalova Haberleri
         Yalova

        Yalova

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa