Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GÖLKÖY'E ÇEVRE YOLU

        - ORDU'NUN GÖLKÖY İLÇESİ 3 AY İÇİNDE ÇEVRE YOLUNA KAVUŞUYOR. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİ GÖLKÖY İLÇESİNE KONUŞLANDI

        - ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ENVER YILMAZ:

        - "GÖLKÖY ÇEVRE YOLU'NUN YAKINDA HİZMETE AÇILACAK"

        METİN AKYÜREK

        ORDU (İHA) - Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Gölköy Çevre Yolu'nun yakında hizmete açılacağını söyledi.

        Gölköy ilçesinde düzenlenen iftar programında açıklamalarda bulunan Başkan Yılmaz, Gölköy'e verilen sözleri yerine getirmeye devam ettiklerini söyledi. Başkan Yılmaz, "2016 yılında Gölköy ilçemizde suya 6 milyon, yola 17 milyon lira yatırım yapıyoruz. Yıl içerisinde 36 km sıcak asfalt, 35 km sathi kaplama, 34 km onarım çalışması ile yaklaşık 65 km stabilize yol çalışması yapacağız. Alanyurt-Karahasan-Düzyayla yolundaki sıcak asfalt çalışmalarını 3 ay içerisinde tamamlamayı planlıyoruz. Hemen akabinde Gölköy'den Direkli'ye olan 19 km'lik bölümün sıcak asfaltını yapacağız" dedi.

        ÇEVRE YOLU TAMAMLANMAK ÜZERE

        Başkan Enver Yılmaz, Gölköy ilçesine çevre yolu yapacaklarının müjdesini vererek, "Gölköy Devlet Hastanesi-Direkli Yolu-Güzelyurt Hapan bağlantısı arasında Gölköy ilçemizin çevre yolunu yapıyoruz. Ekiplerimiz hazır burada bekliyor. Havaların düzelmesiyle birlikte yaklaşık 3 km'lik yolun ve bağlantı yollarının asfaltını hemen dökerek çevre yolunu vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız" diye konuştu.

        Yağışlı havanın çalışmaları olumsuz yönde etkilediğini söyleyen Başkan Yılmaz, Mayıs ayının 22 gününün ve Haziran'ın ilk haftasının yağışlı geçtiğine dikkat çekerek havaların yağışlı gitmesinin yol ve su çalışmalarını aksattığını söyledi.

        GÜRGENTEPE - GÖLKÖY YOLUNDA ÇALIŞMALAR TEKRAR BAŞLADI

        Başkan Yılmaz, Ordu-Ulubey-Gürgentepe-Gölköy Yolu'nda çalışmaların tekrar başladığını belirterek, "Sayacabaşı-Gölköy arasındaki kısımda müteahhitlerden kaynaklanan sıkıntılar meydana geldi. Bu nedenle yolun bir an önce tamamlanması için Ordu-Sayacabaşı arasında kalan bölüm ihale edildi. Türkiye'nin güçlü müteahhitlerinden olan, Ordu Çevre Yolu'nu da yapan firma çalışmalara başladı" açıklamasında bulundu.

        Gölköy ilçesinde devam eden çevre düzenlemesi çalışmalarına da değinen Başkan Enver Yılmaz, "Pazar yerini yıktık. Otogarı da yıkıyoruz. Gölköy Belediyesi ile derenin sağında ve solunda çok güzel bir çevre düzenlemesi yapıyoruz" diye konuştu.

        MİLLETVEKİLİ ÇANAK: "GÖLKÖY HER ZAMAN YANIMIZDA"

        Gölköy halkının desteklerini her zaman yanımızda hissettiklerini belirten AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak ise, milletvekilleri, Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri ile Ordu'nun dört bir tarafına hizmet vermek için gayret gösterdiklerini belirtti. Yakın zamanda 75 yataklı Gölköy Devlet Hastanesini hizmete geçireceklerini ifade eden Çanak, "Gerekli uzman doktor atamaları yapılacak. 2019 yılına kadar verdiğimiz sözlerin hepsini yerine getireceğiz" dedi.

        (MAK-SLH-Y)

        08.06.2016 16:57:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa