Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YALOVA İLİ KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERİ ÜNAL KÜÇÜKYILMAZ:

        - "SAĞLIKTA TÜRKİYE'NİN EN İYİ İLLERİ ARASINDAYIZ"

        SAİM ÇOTUK

        YALOVA (İHA) - Yalova İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ünal Küçükyılmaz, kentteki sağlık hizmetlerinde Türkiye'nin önde gelen illeri arasında olduklarını söyledi.

        Gazetecilerin sorunlarını yanıtlayan Küçükyılmaz, kentteki sağlık hizmetleri konusunda gelinen nokta hakkında değerlendirmede bulundu. Yalova'daki hastane kapasitesini yüzde 50 artırdıklarına dikkati çeken Küçükyılmaz, "Biz bunu 2,5 yıl içerisinde başardık. 206 yatak sayısını 310'a çıkardık. 21 bin metrekare hastane alanımız vardı. Şimdi 31 bin metrekareye çıktı. 10 bin metrekarelik bir alanımız daha oldu" diye konuştu.

        Hastanelerde bir çok yeniliklerin hayata geçirildiğini ve verilmeyen bir çok hizmetin artık Yalova'da verildiğini belirten Küçükyılmaz, şöyle konuştu:

        "Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'miz en iyi şekilde hizmet vermeye başladı. Fizik tedavi birimlerimizi müstakil olarak hizmet verebileceği alana verdik. Toplum Ruh Sağlığı Merkezi de buna dahil. Çiftlikköy'deki ek binamızla fizik tedavi birimlerimizi 10 daha büyük yere kavuşturduk. Yalova Devlet Hastanesi'nde daha önceden olmayan kemoterapi hizmeti verilmeye başladı. Artık kanserli hastalarımız il dışına gitmek zorunda değil. Taş kırma cihazımız yoktu. Bu hizmeti de vermeye başladık.Onun dışında şu anda aklıma gelmeyen bir çok yeniliği hastanemize kattık."

        Yalova ilinde 30 aydır görevi sürdürdüğü dile getiren Küçükyılmaz, şunları kaydetti:

        "Sağlık alanında vatandaşlarımızdan çok olumlu geri bildirimler alıyoruz. Bunlar bizi çok memnun ediyor. Biz çalışanlarımızı da motive etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Vatandaşlarımız da çalışanlarımıza ne kadar hoşgörülü davranırsa onlar da vatandaşımıza hoşgörülü davranacaktır. Bu trafikte de hastanede de her yerde böyle. Anlayışlı davranarak işler daha iyi ileri gidecektir. Sağlıkta Türkiye'nin en iyi illeri arasındayız. Bunu rahatlıkla söyleyebiliriz. O konuda vatandaşlarımızın içi rahat olsun. Çok ön planda olduğumuz konularımız var. Hemen hemen her branşta yeniliklerimiz var."

        (SÇ-MA)

        08.06.2016 14:47:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yalova İlçeleri
        Tüm Yalova Haberleri
         Yalova

        Yalova

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa