Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CLK AKDENİZ ELEKTRİK'TEN BURDUR'A BÜYÜK YATIRIM

        - BURDUR İL MÜDÜRLÜĞÜ MÜŞTERİ HİZMETLERİ MERKEZİ (MÜHİM) AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

        - CLK AKDENİZ ELEKTRİK, TAHSİLAT, ABONELİK, İNDİRİMLİ ELEKTRİK VE AVANTAJLI TARİFELER GİBİ ÇOK SAYIDA HİZMETİNİ TÜKETİCİYE YENİ MEKÂNLARINDA SUNACAK.

        HAYAL GİRİŞİM

        BURDUR (İHA) - CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış AŞ, müşteri memnuniyeti odaklı hizmetlerini hayata geçirmeye devam ediyor. CLK Akdeniz Elektrik Burdur İl Müdürlüğü MÜHİM Binası'nı düzenlenen törenle hizmete açtı. Açılış kurdelesini İl Defterdarı Sedat Ayyıldız, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Bayram Balban, Burdur Ziraat Odası Başkanı İbrahim Demir, Burdur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kürşat Tuncel, İl Müftüsü Hıdır Bayrak ile CLK Akdeniz Elektrik Burdur İl Müdürü Ferhat Aksu ve çok sayıda misafir birlikte kesti.

        Burdur merkez dahil olmak üzere 11 ilçede toplam 149 bin aboneye hizmet veren CLK Akdeniz Elektrik, 89 olan hizmet merkezi sayısını 2016 yılı sonunda 105'e çıkarmayı hedefliyor. Müşteri hizmetleri merkezi açılış töreninde konuşan CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş Burdur İl Müdürü Ferhat Aksu, "MÜHİM'lerde müşterilerimiz fatura ödeme, indirimli/avantajlı elektrik tarifeleri ve abonelik hizmetlerinin yanı sıra elektrik hizmetleriyle ilgili tüm taleplerini müşteri temsilcilerimizle yüz yüze iletişim kurarak konforlu ve ferah bir mekânda gerçekleştirebilecek'' dedi.

        Aksu, Burdur'da toplam 11 müşteri hizmet merkezi bulunduğunu belirterek, konuşmasını şöyle sürdürdü: ''Sorumlu olduğumuz bölgede müşteri hizmetleri merkezlerimizin sayı 89'dur. Yıl sonunda bu sayıyı 105'e çıkarmayı hedefliyoruz. Açılışını yaptığımız MÜHİM'lerimiz aracılığı ile bölgedeki serbest tüketici hakkı olan abonelerimiz CLK Akdeniz Elektrik tarafından uygulanan 'Tarifeni Seç, Tasarrufa Geç Kampanyası' kapsamında 'Enerjim Sigortalıyor', 'Enerjim Zamsız', 'Enerjim Akıllı', 'Enerjim İndirimli' tarifelerimizden yararlanabilecek. Bildiğiniz üzere Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun (EPDK) 2016 yılı için belirlediği serbest tüketici limiti 3600 kWh'tır. Bu tüketim limitini dolduran ve geçen tüm abonelerimizi avantajlı tarifelerimizi kullanmaya(seçmeye) davet ediyorum.'' Ferhat Aksu, CLK Akdeniz Elektrik'in avantajlı tarifelerinden şuan kadar yaklaşık 7 bin 500 müşterinin, 11.5 milyon TL fayda sağladığına da dikkati çekti.

        (HG-

        02.06.2016 16:56:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Burdur haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Burdur Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Burdur İlçeleri
        Tüm Burdur Haberleri
         Burdur

        Burdur

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa