Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EMİRGAZİ VE AKKİSE PRESTİJ CADDEYE KAVUŞTU

        KONYA (İHA) - Konya Büyükşehir Belediyesi, 28 ilçede başlattığı prestij cadde yapımı çalışmalarını Emirgazi ve Ahırlı İlçesi'nin Akkise Mahallesi'nde tamamladı. Büyükşehir Belediyesi, hizmete açılan iki cadde için 3 milyon 850 bin lira harcadı.

        Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Yeni Büyükşehir Yasası ile Konya'nın bütün ilçelerinde sürdürdüğü prestij cadde çalışmalarını Emirgazi ve Akkise'de tamamlandı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya'nın tüm ilçelerinde başlattıkları yatırım atağının şehrin topyekün kalkınmasını sağlayacağını söyledi. Bu yıl Konya genelinde 200 milyon liralık yol çalışması yapacaklarını belirten Başkan Akyürek, bütün ilçe merkezlerine birer prestij cadde yapımını sürdürdüklerini ifade etti. Emirgazi İlçesi ile Ahırlı İlçesi'nin Akkise mahallesindeki prestij caddelerin tamamladığını vurgulayan Başkan Akyürek, Emirgazi'de Turgut Özal Caddesi'ndeki 2,2 kilometrelik yolun altyapı, tretuvar ve asfaltıyla ilçeye değer katacağını söyledi. Akkise'deki Konya Yolu Caddesi'nde ise 1,5 kilometre uzunluğundaki ana cadde düzenlemesinin önemine dikkat çeken Başkan Akyürek, ana caddelerin hayırlı olmasını diledi. Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Emirgazi ve Akkise'deki prestij cadde düzenlemeleri 3 milyon 850 bin liraya mal oldu.

        (BÇ-BÇ-Y)

        02.06.2016 14:28:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa