Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İŞİTME ENGELLİLER TÜRKİYE BADMİNTON ŞAMPİYONASI AYRANCI'DA YAPILACAK

        KARAMAN (İHA) - Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, İşitme Engelliler Türkiye Badminton Şampiyonası'nın 3-5 Haziran tarihleri arasında Karaman'ın Ayrancı ilçesinde yapılacağını söyledi.

        Yapılacak olan şampiyona ile ilgili yazılı bir açıklamada bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, "Karaman artık ulusal ve uluslararası spor organizasyonlarına rahatlıkla ev sahipliği yapacak düzeyde bir şehir. Daha önce ilimizde farklı spor branşlarında gerçekleştirilen organizasyonlarda ilimize gelen misafirlerimizi en iyi şekilde ağırladık ve müsabakaların sorunsuz bir şekilde tamamlanması için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Böyle büyük spor organizasyonları bir şehrin tanıtımına büyük katkı sağladığı gibi o şehirde sporun tabana yayılması açısından da önemli rol oynuyor. Ayrancı'da ilk kez yapılacak olan şampiyona ilçemize büyük bir hareketlilik getirecek ve o bölgede yaşayan çocuklarımızın sporla daha çok iç içe olmasını sağlayacak. 03-05 Haziran tarihleri arasında Ayrancı Spor Salonumuzda yapılacak olan şampiyonaya katılan tüm antrenör ve sporculara başarılar diliyor tüm halkımızı bu güzel spor şölenine davet ediyorum" diye konuştu.

        Yarışma ile ilgili teknik toplantı ve kura çekimi 03 Haziran 2016 Cuma günü saat 10.00'da Ayrancı Spor Salonunda yapılacağı, tören sonrası saat 14.00'da ise müsabakaların başlayacağı bildirildi.

        (MD-AH-Y)

        31.05.2016 11:52:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Karaman İlçeleri
        Tüm Karaman Haberleri
         Karaman

        Karaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa