Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BÖLGE MÜDÜRÜ BAŞYİĞİT, KASTAMONU'YU ZİYARET ETTİ

        VEDAT YUNUS İKİZOĞLU

        KASTAMONU (İHA) - Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) 10. Bölge Müdürü Hasan Başyiğit, Kastamonu'yu ziyaret etti.

        DKMP 10. Bölge Müdürlüğü sorumluluk alanında bulunan Küre Dağları Milli Parkı Kastamonu sınırları içerisinde yer alan Kızılcasu'da incelemelerde bulunan 10. Bölge Müdürü Hasan Başyiğit, arazi incelemeleri öncesinde Kastamonu İl Şube Müdürlüğü ile Ilgaz Dağı Milli Park Müdürlüğü personellerini ziyaret etti. Ziyareti esnasında Kastamonu İl Şube Müdürlüğü ile Ilgaz Dağı Milli Park Müdürlüğü personelleriyle tanışan 10. Bölge Müdürü Hasan Başyiğit, personelin sorun ve taleplerini yerinde dinledi. DKMP 10. Bölge Müdürü Hasan Başyiğit'e Kastamonu ziyaretinde 10. Bölge Müdür Yardımcısı Selim Yalçınkaya, Milli Parklar Müdürü Erol Büyükdoğan ile 10. Bölge Müdürlüğü ilgili personeller eşlik etti. DKMP 10. Bölge Müdürü Hasan Başyiğit, Küre Dağları Milli Parkı'nın Kastamonu il sınırlarında bulunan Şenpazar ilçesine bağlı Kızılcasu mevkiinde arazi incelemelerinde de bulundu.

        (Vİ-SA)

        30.05.2016 18:07:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kastamonu İlçeleri
        Tüm Kastamonu Haberleri
         Kastamonu

        Kastamonu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa