Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ELAZIĞ'DA DOLU VE KUVVETLİ YAĞIŞ ETKİLİ OLDU

        KAMİL CANKILIÇ

        ELAZIĞ (İHA) - Elazığ'da dün başlayan ve sabaha kadar devam eden yağmur merkezde etkili olurken, ilçeler de de dolu yağdı.

        Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezi, dün Elazığ, Malatya, Tunceli ile Bingöl'de yağışların belirli aralıklarla kuvvetli ve çok kuvvetli olarak etkisini göstereceği uyarısında bulunmuştu. Meteorolojinin önceden uyardığı kuvvetli yağış dünden itibaren etkisini gösterdi. Yağmur nedeniyle, su birikintileri oluştu.

        İLÇELERE DOLU YAĞDI

        Elazığ'ın ilçelerinde de etkili olan yağmur, zaman zaman yerini doluya bıraktı. Kovancılar, Alacakaya ve Baskil ilçeleri ile köylerinde yaklaşık 10 dakika yağan dolu araçların üzerini beyazla kapladı.

        YAĞIŞLAR DEVAM EDECEK

        Elazığ Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezi, bugün ve yarında yağışların devam edeceğini bildirdi. Merkezin yaptığı uyarıda, "Sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli ve çok kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olunmalıdır. Yer yer kuvvetli rüzgar ve gök gürültülü yağış esnasında oluşması muhtemel bölgesel dolu yağışlarına karşı tedbirli olunmalıdır" denildi.

        (CK-MP-Y)

        28.05.2016 12:24:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Elazığ İlçeleri
        Tüm Elazığ Haberleri
         Elazığ

        Elazığ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa