Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BOLUSPOR YÖNETİM KURULU ŞEHİT AİLESİNE EV ALDI

        BÜLENT VELİOĞLU

        BOLU (İHA) - Mardin'in Nusaybin ilçesinde teröristlere yapılan operasyonda şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Yıldırım Oflaz'ın Kıbrıscık'ta yaşayan ailesine Boluspor Yönetim Kurulu tarafından alınan evin anahtarı Bolu Valiliğinde yapılan törenle şehidin babası Dilaver Oflaz ve annesi Serap Oflaz'a teslim edildi.

        Şehit Jandarma Uzman Çavuş Yıldırım Oflaz'ın Bolu'nun Kıbrıscık ilçesinde ailesinin yaşadığı 2 katlı ahşap ev şehit cenazesinin geldiği gün büyük yankı uyandırmıştı. Boluspor Kulüp Başkanı Savaş Abak, yaptığı açıklama ile şehit ailesine Boluspor Yönetim Kurulu üyeleri tarafından alınacak evin hediye edileceğini açıklamıştı.

        Boluspor Yönetim Kurulu tarafından alınan ev, şehit ailesine Bolu Valiliği'nde yapılan törenle teslim edildi. Törene Bolu Valisi Aydın Baruş, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay ve Boluspor Başkanı Savaş Abak, şehidin babası Dilaver Oflaz ve annesi Serap Oflaz katıldı.

        Anahtar teslim töreninde açıklamalarda bulunan Bolu Valisi Aydın Baruş, "Vatanın bütünlüğü uğrunda şehit olan kardeşimizi rahmetle anıyoruz. Anne ve babasına da Allah'tan rahmet diliyoruz. Tabi şehitlerimizin ailelerine sahip çıkmak hepimizin görevi gerek devlet olarak gerek sivil toplum kuruluşları olarak. Bu sorumluluk hepimizin üzerimde, bizde bu sorumluluktan yola çıkarak ailenin durumunu göz önünde bulundurarak iş adamalarımızla temasa geçerek kendilerime daire teslim ediyoruz. Şu anda onun mutluluğunu yaşıyoruz. Boluspor'un yönetiminin katkılarıyla kendilerinde Sağlık Mahallesi'nde bir daire verilecek. Biz onların daima arkasındayız destekçisiyiz. Diğer ihtiyaçları içinde onlara yardımcı olmaya devam edeceğiz. Ben tekrar şehidimizi rahmetle anıyorum milletimize de ailesine de sabırlar diyorum" dedi.

        Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, "Boluspor Yönetim Kurulu'ndan Allah razı olsun. Siz bize emanetsiniz, şehidimizin emanetiniziniz. Şu an evin içindeki eksikler tarafımız tarafından yapılacaktır. Çocuklar buraya geldiğinde iş konusunda devletimizin ve bizim yapmamız gereken şeyler var. Biz hep yanınızdayız. Önemli olan geride kalan yavrularımızın ve sizin yaşamınızı sürdürmenizdir. Tekrar Valimize, il başkanımıza ve Boluspor yönetimine gösterdiği gayretlerden dolayı kutluyoruz" şeklinde konuştu.

        "BU BİZİM BOYNUMUZUN BORCU"

        Boluspor Başkanı Savaş Abak ise, "Bizim burada yaptığımız çok büyük bir şey yok. Boluspor yönetimi olarak burada yaşayanlar olarak ve Türkiye'deki iş adamları olarak zaten bu bizim boynumuzun borcu. Biz yaranıza ufak bir merhem olabildiysek bizim için yeterlidir. İnşallah hayırlı uğurlu olur. İnşallah bizlerde sizin yaranıza ufak bir mehlem olabiliriz" dedi.

        AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay da, "Ben bir defa daha şehidimizin anne babasına sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Şehit olan kardeşimize de Allah'tan rahmet diliyorum. Tabi giden geri gelmiyor ama bunların yapılması önemliydi. Çok söyleyecek bir şey yok. Burada ciddi anlamda özveri gösteren Boluspor başkanına ve tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Sayın Valimizin bu olaya dâhil olduğu için kendisine de teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

        (BV-İÇ)

        25.05.2016 16:16:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bolu İlçeleri
        Tüm Bolu Haberleri
         Bolu

        Bolu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa