Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AZDAVAY 'DA 19 MAYIS KUTLAMALARI

        ÇAĞLAR KARASET

        KASTAMONU (İHA) - Kastamonu'nun Azdavay ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı.

        Hükümet konağında düzenlenen etkinlik çelenk koyma töreniyle başladı. Azdavay Kaymakam Vekili Bekir Cansız, ilçe Jandarma Komutanı Sinan Tanır, Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, resmi kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, vatandaşlar ve öğrenciler atıldı.

        Programda ilk olarak Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu. Daha sona saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapmak üzere Azdavay Anadolu İmam Hatip Lisesi 11/A öğrencisi Ziya Özgen yaptı. Azdavay Anadolu İmam Hatip Lisesi 11/A sınıf öğrencisi Ahmet Kara Bir Kurtuluş Destanı adlı şiirini okudu.

        Gençlik Haftası proğramı, Genlik yürüyüşü Azdavay Belediye Başkanlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortak düzenlemiş olduğu gençlik pikniğiyle program sona erdi.

        (ÇK-RFK-Y)

        19.05.2016 13:47:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kastamonu İlçeleri
        Tüm Kastamonu Haberleri
         Kastamonu

        Kastamonu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa