Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ'NÜN İLÇE ZİYARETLERİ

        KIRKLARELİ (İHA) - Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım, 3 ilçeyi ziyaret ederek eğitim ve öğretim hakkında bilgi aldı.

        Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım, Pınarhisar Kaymakamı Cemal Demiryürek'i makamında ziyaret etti. Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nü ziyaret eden Aşım, ilçenin eğitim durumu hakkında bilgi aldı.

        İl Milli Eğitim Müdürü Aşım, ardından Pınarhisar Koloğlu İlkokulu, Anadolu İmam Hatip Lisesi, İmam Hatip Ortaokulu ve Mesleki Eğitim Merkezini ziyaret ederek, okul/kurumların fiziki durumu ve eğitim öğretimi ile ilgili incelemelerde bulundu.

        Aşım, daha sonra Pehlivanköy ilçesine geçerek, Kaymakam Serhat Doğan'ı da makamından ziyaret etti. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nü de ziyaret eden Aşım, Pehlivanköy Atatürk İlkokulu ve Ortaokulu'nda incelemelerde bulundu.

        Daha sonraki durağı Babaeski ilçesi olan İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım, Babaeski Kaymakamı Tarkan Keskin'i makamında ziyaret ederek, ilçenin eğitim öğretimi ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Murat Aşım, ziyaret ettiği ve incelemelerde bulunduğu okulların yöneticileri ve öğretmenlerinin sorun, talep ve önerilerini dinleyerek, fikir alışverişinde bulundu. Sınıfları dolaşarak öğrencilerle sohbet eden Aşım, yaptığı okul ziyaretlerinin çok yararlı geçtiğini belirtti.

        (HLD-MEF-Y)

        17.05.2016 19:51:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırklareli İlçeleri
        Tüm Kırklareli Haberleri
         Kırklareli

        Kırklareli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa