Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK PARTİ AFYONKARAHİSAR HAFTALIK OLAĞAN BASIN TOPLANTISI

        - BAŞKANI YURDUNUSEVEN: "KARDEŞLİĞİMİZİ BOZMAYA KİMSENİN GÜCÜ YETMEZ"

        HAYATİ KANAT

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, terör olaylarına değinerek, "78 Milyon bir ve beraberiz. Kardeşliğimizi ve birliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmez. Türkiye büyük bir ülke" dedi.

        Başkan Turdunuseven partisinin her hafta gerçekleştirdiği olağan basın toplantısında gündemi değerlendirdi. Terör saldırısında şehit olan asker, polis ve sivil vatandaşlara Allah'tan rahmet dileyen Yurdunuseven, Şehit Uzman Çavuş Muhammed Arı'nın Bayat'taki cenaze törenine katıldıklarını söyledi. Yurdunuseven, "Teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan asker ve polisimize Allah'tan rahmet ailelerine başsağlığı diliyoruz. Bildiğiniz gibi Hakkâri'nin Çukurca ilçesinde teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan hemşerimiz Bayat nüfusuna kayıtlı Uzman Çavuş Muhammed Arı'yı son yolculuğuna dualarla uğurladık. Acımız büyük. Yüreğimiz yanıyor. 78 Milyon bir ve beraberiz. Kardeşliğimizi ve birliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmez. Türkiye büyük bir ülke. Vatan uğruna canlarını seve seve feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyoruz. Bakara suresinin 154 ayetinde buyrulduğu gibi, 'Allah yolunda öldürülenlere de ölü demeyin. Onlar diridir ama siz anlamazsınız' meali de şehitlerimiz için söylenmiştir. Hain terör örgütleri de şunu iyi bilmelidir ki, ülkemizin birliğini, beraberliğini ve kardeşliğini kimse bozamayacak. Ülkemiz üzerinde kirli planlar yapanlar kendi planlarında boğulup gidecekler. Çünkü Türkiye Cumhuriyeti 78 Milyonu ile bir ve beraberdir. Son terörist imha edilene kadar terörle mücadele kararlılıkla devam edecektir" ifadelerini kullandı.

        (HK-GC-

        17.05.2016 18:18:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Afyonkarahisar İlçeleri
        Tüm Afyonkarahisar Haberleri
         Afyonkarahisar

        Afyonkarahisar

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa