Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DESKİ'DEN MİNİK ÖĞRENCİLERE SU DUYARLILIĞI EĞİTİMİ

        EMRAH VAROL

        DENİZLİ (İHA)- Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü'nün Dünya Su Günü etkinlikleri kapsamında başlattığı 'Minik Minik Ellerim, Susuz Büyümez Düşlerim' adlı program ilçelerde de devam ediyor.

        Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü Kalite Yönetim ve Ar-Ge Şube Müdürlüğü ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı'nın organize ettiği Dünya Su Günü etkinlikleri ilçelerde de devam ediyor. Bu kapsamda, Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü, bünyesinde çalışan gönüllü personel tarafından kurulan ekip, anaokulu ve ilkokullarda suyun önemi ve su tasarrufu hakkında bilgilendirme yaparak, suyun önemini tiyatro oyunu ile anlatmaya çalışıyor. Öğrencileri hem eğlendiren hem de suyun tasarrufu ile ilgili bilgiler veren tiyatro gösterisinin ardından dans gösterisi ile devam eden etkinlikte; miniklere balon, rüzgar gülü ve su tasarrufu ile ilgili dergi ve boyama kitabı hediye ediliyor. Yeni nesle suyun öneminin tiyatro ve müzikal gösteriyle anlatıldığı etkinliklerde çocuklar doyasıya eğleniyor.

        Büyükşehir Belediyesi DESKİ'ye bağlı Kalite Yönetim ve Ar-Ge Şube Müdürlüğü ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı'nın birlikte organize ettiği, "Minik Minik Ellerim, Susuz Büyümez Düşlerim" adlı proje ile bugüne kadar 2 bin 500 öğrenciye ulaşıldı. Tüm ilçelerdeki en az 1 okulda etkinlik yapma hedefiyle yola çıkan DESKİ, bugüne kadar Çivril, Sarayköy, Serinhisar, Beyağaç, Çameli, Babadağ, Tavas, Güney, Çal ve Bekilli ilçelerinde gösteri yaptı. Haziran ayına kadar devam edecek etkinlikler kapsamında diğer ilçelere de gidilerek göster yapmayı planlıyor.

        (EV-Y)

        16.05.2016 14:11:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa