Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YOZGAT'TA AMETİST TAŞINDAN ÜRETİLEN TAKI VE SÜS EŞYALARI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

        ÖMER ERTUĞRUL

        YOZGAT (İHA) - Yozgat'ın Aydıncık ilçesilen çıkartılan ametist taşından üretilen takı ve süs eşyası Yozgat'ta yoğun ilgi gördü.

        Yozgat Bozok Üniversitesi 9. Bahar Şenliğinde stant açan Aydıncık Halk Eğitim Merkezi, Aydıncık İlçesinde çıkartılan ametist taşından üretilen takı ve süs eşyalarını satışa sundu. İnsandaki negatif enerjiyi alan Ametist taşından üretilen takı, süs eşyası ve tespihler yoğun ilgi görüyor.

        Tespih alan vatandaşlardan Muhrrem Doğanyiğit, ametist taşının insan üzerindeki negatif enerjiyi aldığı ve stresi çektiğini belirterek, "Bende bu tespihten aldım.Bu tespih ve diğer süs eşyalarının Yozgat'ta üretilmesi gerçekten çok güzel. Erzurum'un Oltu taşı varsa Yozgat'ın da Ametist taşı var. İnşallah bizim ametist taşından üretilen tespihlerimiz ve diğer süs eşyalarımız da Oltu taşı gibi üne kavuşur" diye konuştu.

        (ÖE-SK)

        10.05.2016 18:00:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yozgat İlçeleri
        Tüm Yozgat Haberleri
         Yozgat

        Yozgat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa