Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        FINDIKLI BELEDİYE BAŞKANI ÖZBALABAN'DAN ANLAMLI ZİYARET

        GÖKTÜRK FIRAT

        RİZE (İHA) - Rize'de çocukları yanında olmayan anneyi Fındıklı Belediye Başkanı Adnan Özbalaban Anneler Günü'nde yalnız bırakmadı.

        Rize'nin Fındıklı ilçesi Belediye Başkanı Adnan Özbalaban, sosyal medya hesabı üzerinden kendisine ulaşan bir gencin talebini geri çevirmedi. Rize'deki annesini İstanbul'da yaşadığı için Anneler Günü'nde ziyaret edemeyen Ayşegül Özkan, Fındıklı Belediye Başkanı Adnan Özbalaban'a sosyal medya üzerinden mesaj atarak annesine çiçek göndermesini talep etti. Başkan Balaban'da bu talebi geri çevirmeyerek 70 yaşındaki Hilmiye Özkan'ı Anneler Günü'nde ziyaret ederek çiçek ve çikolata hediye etti.

        Aldığı mesajdan çok etkilendiğini belirten Başkan Özbalaban, "Anneler konusunda farklı bir hassasiyetimiz var. Bizim belediye olarak halkımıza karşı sosyal sorumluluklarımız da var. Tüm anneler bizim annemiz. Bu ziyaret bize huzur verdi" dedi.

        (GF-OK-Y)

        09.05.2016 13:54:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Rize haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Rize Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Rize İlçeleri
        Tüm Rize Haberleri
         Rize

        Rize

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa