Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAZİLERDEN BAŞKAN YAZGI'YA ÇANAKKALE TEŞEKKÜRÜ

        YASİN CAN

        AKSARAY (İHA) - Aksaray Belediyesi ve Güzelyurt İlçe Belediyesi tarafından "Aksaray Gazi ve Şehitlerini Anıyor" projesi kapsamında geçtiğimiz haftalarda Çanakkale'ye giden gazi ve şehit yakınları Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'yı ziyaret etti.

        Muharip Gaziler Derneği Aksaray Şube Başkanı Mustafa Dağ ve beraberindeki heyet Çanakkale dönüşü Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'ya teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette, özel misafir olarak Çanakkale gezisine katılan görme engelli Yusuf Akbay da yer aldı. Dernek Başkanı Mustafa Dağ, bu yıl farklı olarak engelli 2 kişiyi de gazi ve şehit yakınlarının yanında geziye dahil ettiklerini söyleyerek Başkan Yazgı'ya katkılarından ve desteğinden dolayı tüm gaziler adına teşekkür etti. Görme engelli Yusuf Akbay da, gezide Çanakkale'de yaşanan kahramanlıkları hissettiğini söyledi ve böyle bir imkanı kendilerine sağladığı için Başkan Yazgı'ya teşekkür etti. Gazilerle birlikte geziye katılan şehit aileleri de geziden memnun kaldıklarını belirtirken, Başkan Yazgı, Çanakkale'nin görülmesi gereken yerlerin başında olduğunu söyleyerek, "Çanakkale'de tarih olarak hangi süreçten geçtiğimizi bir kez daha anlıyoruz. Bizlerin ne kadar güçlü bir millet olduğunu orada verilen mücadeleyi bir kez daha görüyor ve yaşıyoruz" diyerek şehit aileleri ve gazilere yönelik gezilere desteğin süreceğini işaret etti.

        (YC-FM-Y)

        07.05.2016 17:16:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aksaray İlçeleri
        Tüm Aksaray Haberleri
         Aksaray

        Aksaray

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa