Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AKSARAY'DA GAZİLER ÇANAKKALE'YE UĞURLANDI

        YASİN CAN

        AKSARAY (İHA) - Aksaray Belediyesi ve Güzelyurt İlçe Belediyesi, 'Aksaray Gazi ve Şehitlerini Anıyor' projesi kapsamında Aksaray'daki gazi ve şehit yakınlarından oluşan 60 kişilik kafileyi Çanakkale'ye uğurladı.

        Belediye önünden hareket eden kafileyi uğurlayan Aksaray Belediye Başkan Vekili Süleyman Canbulut, Güzelyurt Belediye Başkanı Ünal Demircioğlu, gaziler için iki günlük Çanakkale Şehitliği gezisi düzenlediğini kaydetti. Belediye Başkan Vekili Süleyman Canbulut, Çanakkale'yi cephesinde göğsünü siper eden ecdadımızın gönlünde iman ve vatan sevgisi ruhu yattığını söyledi. Çanakkale'de destansı birçok örnek olduğunu hatırlatan Başkan Vekili Canbulut, 'Bican Kardeşler' diye bilinen iki kardeş arasında yaşanan duygu dolu hikâyeyi anlatarak, "Buradan şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilere şükranlarımızı sunuyorum" diye konuştu.

        (YC-İP-Y)

        30.04.2016 15:14:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aksaray İlçeleri
        Tüm Aksaray Haberleri
         Aksaray

        Aksaray

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa