Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HAYIRSEVER İŞADAMI'NDAN SERİNHİSAR'A ACİL SAĞLIK HİZMETİ İSTASYONU

        EMRAH VAROL

        DENİZLİ (İHA) - Hayırsever İşadamı Hacı Mehmet Atik, Denizli'nin Serinhisar ilçesine Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu yaptıracak.

        Denizli Valilik Makam Toplantı Salonunda düzenlenen protokol imza törenine, Vali Şükrü Kocatepe, Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, İl Sağlık Müdürü Dr. Şükrü Arpacı, Hayırsever İşadamı Hacı Mehmet Atik'in oğlu Bekir Atik ile iş ortağı Birtan Şahan katıldı.

        Törende konuşan Hayırsever İşadamı Hacı Mehmet Atik'in oğlu Bekir Atik, "Böyle hizmetler gönülden oluyor. Serinhisar'ımızın böyle bir hizmete ihtiyacı olduğunu duyunca bu işe girişmiş olduk. Denizlimize ve Serinhisar halkımıza hayırlı olsun" dedi.

        Vali Şükrü Kocatepe ise hayırsever işadamı Hacı Mehmet Atik'e teşekkür ederek, "Serinhisar'da hayırseverimiz Hacı Mehmet Atik Beyefendi 112 Acil Sağlık İstasyonu binasını yaptırarak İl Sağlık Müdürlüğümüze teslim edecek. İnşallah daha güzel daha büyük hayırlar yapmak nasip olur. Ama sağlıktan önemlisi yok. 'Olmaya Devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi' diye büyüklerimizin bir sözü var. Serinhisar'ımız da güzel bir ilçemiz, oranında hizmete ihtiyacı var. Başkanımız sağ olsun elinden gelen gayreti göstererek belediye hizmetlerini yerine getirmeye çalışıyor. Ama hayırseverimiz gönüllü olarak böyle bir hizmeti yaptığı için onlara olan şükran duygumuz daha da büyük. Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum. Ömürlerinin sağlıklı, uzun ve bereketli olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

        Konuşmaların ardından, Serinhisar Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunun protokolü Vali Şükrü Kocatepe ve diğer taraflar arasında imzalandı.

        (EV-

        26.04.2016 12:32:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa