Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN TARIMA DESTEK

        EMRAH VAROL

        DENİZLİ (İHA) - Denizli Büyükşehir Belediyesi, kırsal kalkınma alanında vatandaşlara destek olmak için 11 ilçenin ihtiyaç duyduğu 'Tohum Eleme Makinesi' (Selektör) alımı yapacak.

        Denizli Büyükşehir Belediyesi, 11 ilçede ziraat ile uğraşan vatandaşların ihtiyaç duyduğu 'Tohum Eleme Makinesi' (Selektör) alımı yapacak. Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan ayı 2. birleşim 1. oturumu Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda gündemin 3. maddesinde yer alan Bekilli, Baklan, Çardak, Bozkurt, Kale, Tavas, Merkezefendi, Acıpayam, Çivril, Beyağaç ve Sarayköy olmak üzere toplam 11 ilçeye 17 adet tohum eleme makinesi (selektör) alınması ve vatandaşların hizmetine sunulması konusu görüşüldü. Gündem maddesi oybirliği ile kabul edildi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli'de tarım ile uğraşan kesimin daha rahat ve huzurlu yaşayabilmeleri için Büyükşehir Belediyesi olarak gereken tüm desteğin verileceğini söyledi.

        Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, büyükşehir ile birlikte Kırsal Kalkınma Dairesi Başkanlığı'nın da kurulduğunu anlatarak, "İlçelerimizdeki ziraat odası ve birlik başkanları ile toplantılar gerçekleştirdik. Bu toplantılarda çok yararlı değerlendirmeler ve öneriler oldu. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Orta ve kısa vadede yapılması gereken işlerimiz var. Bu çerçevede ürünlerin ayrılması anlamında acil olarak tohum eleme makinesinin ihtiyaç olduğunu değerlendirdik. Karar bu şekilde Meclis gündemimize geldi" dedi. Kırsal kalkınmanın önemine dikkati çeken Başkan Zolan, şöyle konuştu: "Kırsalda yaşayan vatandaşlarımızın mutlu olması, ürünlerin değer bulması ve kaliteli üretim ülkemiz ve şehrimiz için önemli. Bu nedenle Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak kırsal kalkınma noktasında ziraat ile uğraşan tüm oda, birlik ve vatandaşlarımıza destek olmaya devam edeceğiz" dedi.

        (EV-

        19.04.2016 14:44:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa