Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BOLU'NUN SAKLI CENNETİ SEBEN İLGİ ODAĞI OLDU

        BÜLENT VELİOĞLU

        BOLU (İHA) - Bolu'nun Seben ilçesinde bulunan Solaklar Kaya Evleri, Muslar Mağaraları, Hoçaş Köyü Fosil Ormanı, Çeltikdere Kilisesi yerli ve yabancı turistler tarafından büyük ilgi görüyor.

        Hemşirelik Haftası etkinlikleri nedeniyle Emine Dönmez Özdoğan öncülüğünde düzenlenen Seben gezisi ile bir araya gelen 42 sağlık personeli Seben'in doğal, tarihi, turistik mekanlarını gezdiler. Sağlık çalışanları, Solaklar Kaya Evleri, Muslar Mağaraları, Hoçaş Köyü Fosil Ormanı, Çeltikdere Kilisesi ve Seben Gölünü gezen sağlık personelleri, gördükleri manzara karşı büyülendiler. Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ'a gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eden sağlık çalışanları, "Böylesine anlamlı bir günde bir araya gelmemizi sağlayıp doğada keyif dolu bir gün geçirmemize vesile olanlara, misafirperverlik gösteren Seben Belediyesi ve Belediye Başkanı Süleyman Özbağ'a, adeta saklı cennet Seben'i bize tanıtan, gezdiren herkese teşekkür ederiz" dediler.

        (BV-SA)

        18.04.2016 16:41:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bolu İlçeleri
        Tüm Bolu Haberleri
         Bolu

        Bolu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa