Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MADDE BAĞIMLILIĞINA KARŞI FOTOĞRAF ÇEKTİLER

        SELİM GÜREL

        ORDU (İHA) - Ünye Elele Derneği "Gençlerle Elele Sağlıklı Günlere" Projesi kapsamında proje ortağı olan Işığı Arayanlar Ünye Fotoğraf Topluluğu ile "madde bağımlılığına" dikkat çekmek ve gençleri farklı faaliyet alanlarından "fotoğraf" bilgisi vermek ve yönlendirmek için fotoğraf çekme etkinliği düzenledi.

        20 Şubat'ta startı verilen projede birçok kez fotoğraf etkinliğinde bir araya getirilen gençler, 7. Kez hafta sonu İkizce ilçesinde buluştu. Etkinlik öncesi madde bağımlılığı ile ilgili sunum ve bilgilendirme yapılmasının ardından, İbrahim Arslan tarafından fotoğraf çekim teknikleriyle ilgili eğitim verilirken, öğrenci ve öğretmenlerle birlikte İkizce de doğa yürüyüşü şeklinde fotoğraf çekimleri yapıldı.

        Projenin başlangıcından bugüne Ünye, Fatsa, Perşembe, Çamaş, Kumru, Çaybaşı ve İkizce ilçelerinde öğrenci arkadaşlarla bir araya gelerek doğa yürüyüşü ve fotoğraf çekimi etkinlikleri gerçekleştirildi.

        (SG-SLH-Y)

        18.04.2016 14:54:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa