Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TAŞOVA MYO'YA RAYLI SİSTEMLER İŞLETMECİLİĞİ PROGRAMI

        - AMASYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. METİN ORBAY:

        - "TAŞOVA MYO'DA ULAŞIM SEKTÖRÜ ÜZERİNE ODAKLANDIK"

        MURAT ÇELİK A.

        AMASYA (İHA) - Taşova Yüksel Akın Meslek Yüksekokulu'nda(MYO) yeni açılacak 'Raylı Sistemler İşletmeciliği' programına 2016-2017 eğitim-öğretim döneminde öğrenci alınacak.

        Yüzde 100 doluluk oranı olan ender yüksekokullardan birisi olan okulda halen 'Otobüs Kaptanlığı' ve 'Posta Hizmetleri' programlarında 160 öğrencinin öğrenim gördüğünü belirten Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay, okula program açarken istihdam olanaklarını dikkate alıp ulaşım sektörü üzerine odaklandıklarını söyledi.

        Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Feda Öner, Üniversite Genel Sekreteri Hasan Özyurt ve Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Timur Yılmaz ile birlikte incelemede bulunduğu okulda okul müdürü Yrd. Doç. Dr. M. Burak Bilgin'den bilgiler alan Rektör Orbay, bilgisayar laboratuvarı ve uzaktan eğitim sınıfı da bulunan okulun bahçesinde 400 kişilik konferans salonu ve merkezi kafeterya yapılmasının planlandığını vurguladı.

        (MÇ-SLH-Y)

        18.04.2016 14:46:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Amasya İlçeleri
        Tüm Amasya Haberleri
         Amasya

        Amasya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa