Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURDUR 112 İSTASYON BİNALARI İÇİN GEREKLİ İZİNLER ÇIKTI

        HAYAL GİRİŞİM

        BURDUR (İHA) - AK Parti Burdur Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkanvekili Reşat Petek, Burdur'a yapılması planlanan Merkez 1 Nolu, Kemer 1 Nolu, Çeltikçi 1 Nolu, Çavdır 2 nolu (Söğüt) ile Bucak 4 Nolu 112 Acil Sağlık Hizmetleri istasyon binaları için Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü'nden inşaatlar için gerekli izinlerin alındığını duyurdu.

        KURUM İŞLEMLERİ SONRASI EKSİKLİKLER TAMAMLANACAK

        "Bucak 4 Nolu ASHİ binası için, Burdur Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne ihtiyaçlar doğrultusunda yeni proje hazırlattırılarak Sağlık Bakanlığı'na gönderilmiştir" diyen Ak Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek, "Sağlık Bakanlığı tarafından, inşaatın başlanılması bildirilmiş ve eksikliklerin giderilerek gerekli düzeltmenin yapılması için Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne gönderilmiştir. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nce proje üzerinde gerekli düzeltmeler yapılarak Sağlık İl Müdürlüğü'ne gönderilmesi durumunda, inşaata başlanabilmesi için İl Özel İdaresi İnşaat ve Yatırım Müdürlüğü'ne gönderilecektir" dedi.

        "BURDURUMUZA HAYIRLI OLSUN"

        Milletvekili Reşat Petek, "Burdur Merkez 1 Nolu, Kemer 1 Nolu, Çeltikçi 1 Nolu, Çavdır 2 nolu (Söğüt) 112 ASHİ binalarının yapılabilmesi için zemin etüdü çalışmalarına başlanılmış olup, zemin etüdü yaptırıldıktan sonra tip projeler üzerinde gerekli revize işlemleri yaptırılarak inşaatlara başlanabilmesi için İl Özel İdaresi İnşaat ve Yatırım Müdürlüğüne gönderilecektir. Burdurumuza hayırlı olsun." diye konuştu.

        (HG-

        13.04.2016 12:59:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Burdur haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Burdur Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Burdur İlçeleri
        Tüm Burdur Haberleri
         Burdur

        Burdur

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa