Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ULUSLARARASI ARAPÇA YARIŞMASININ FİNALİ YAPILDI

        MEHMET SALİH KESKİN

        MARDİN (İHA) - 7. Uluslararası Arapça Yarışması'nın Mardin finali yapıldı.

        Mardin Artuklu Üniversitesi rektörlük binası Vali Kılıçlar Salonu'nda yapılan final müsabakalarına İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, şube müdürleri, okul idarecileri, öğrenciler ve aileleri katıldı. Artuklu Üniversitesi ve İl Müftülüğü'nden oluşan 7 kişilik jürinin bulunduğu müsabakalarda, şiir ve hikaye canlandırma olmak üzere üç kategoride yarışma yapıldı. Yarışmada şiir kategorisinde 9, şarkı kategorisinde 8 ve hikaye canlandırma kategorisinde ise 3 grup öğrenci yarıştı.

        Arapça şarkı kategorisinde, Midyat Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi birinci, Suphiye Bölünmez İmam Hatip Ortaokulu ikinci, Yeşilli İmam Hatip Lisesi ise üçüncü oldu. Arapça şiir kategorisinde, Suphiye Bölünmez İmam Hatip Ortaokulu birinci, Midyat Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ikinci, Kabala Şakir Nuhoğlu İmam Hatip Ortaokulu ise üçüncü oldu. Hikaye canlandırma kategorisinde ise, Suphiye Bölünmez İmam Hatip Ortaokulu birinci, Midyat Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ikinci, Midyat Mustafa Kemal İmam Hatip Ortaokulu ise üçüncü oldu.

        (MSK-MP-Y)

        08.04.2016 15:58:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mardin İlçeleri
        Tüm Mardin Haberleri
         Mardin

        Mardin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa