Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ORDU'DA İKİ AİLENİN PREFABRİK EV SEVİNCİ

        - ORDU'NUN KABATAŞ VE AYBASTI İLÇELERİNDE İKİ AİLE, SYDV TARAFINDAN YAPTIRILAN PREFABRİK EVLERİNE KAVUŞTULAR

        METİN AKYÜREK

        ORDU (İHA) - Ordu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın 'Her İlçeye Bir Prefabrik Ev' projesi kapsamında Kabataş ve Aybastı ilçelerinde iki aile prefabrik ev sevinci yaşadı.

        Kabataş ilçesinde 2 çocuğu ile birlikte yaşam mücadelesi veren Nurgül Akyazı Aybastı ilçesinde Cemal Karavuş, eşi Cemile, çocukları Abdülaziz, Adem, İlhami ve Selami ile birlikte yaşamlarını sürdüren Karavuş ailesi yeni prefabrik evlerine kavuştular.

        Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, beraberinde Kabataş Kaymakamı Engin Avcı ile birlikte her iki aileyi de ziyaret etti. 4 yaşındaki kızı Rana ve 1 yaşındaki küçük kızı Rabia Eylül ile birlikte yaşadığını ve eşinden ayrı olduğunu anlatan Nurgül Akyazı, "Allah devletimizi başımızdan eksik etmesin. Çok mutluyum. Bize bu mutluluğu yaşatan başta Sayın Valimiz İrfan Balkanlıoğlu olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" diyerek, duygularını dile getirdi.

        Vali Balkanlıoğlu, daha sonra Aybastı Kaymakamı Erdem Akbulut ve Kabataş Kaymakamı Engin Avcı ile birlikte Cemal Karavuş, eşi Cemile, çocukları Abdülaziz, Adem, İlhami ve Selami ile birlikte yaşamlarını sürdüren Karavuş ailesini yeni evlerinde ziyaret ederek, sohbet etti ve yaşadıkları sıkıntıları dinledi.

        Aybastı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan aldığı yardımla evin geçimini sağladığını söyleyen Cemal Karavuş, "Sizlerin sayesinde sıcak bir yuvaya kavuştuk. Ailemle birlikte çok mutlu oduğumu söylemek istiyorum. Sayın Valimizin evimize kadar gelerek bizleri ziyaret etmesi, bizlere misafir olması, fazlasıyla sevinç yaşamamıza neden oldu. Çok teşekkür ediyoruz" dedi.

        Ziyarette açıklama yapan Vali İrfan Balkanlıoğlu "Her İlçeye Bir Prefabrik Ev" projesi kapsamında yapılan evleri ziyaret ettiğini ve ailelerle sohbet ederek sevinçlerine ortak olmak istediğini belirterek, "Kabataş ilçesinde yapılan ev, 60 metrekare ve toplam maliyeti ise 33 bin 178 TL, Aybastı ilçesindeki ev ise 90 metrekare olan ve 43 bin TL'ye mal oldu" diye konuştu.

        (MAK-SLH-Y)

        07.04.2016 12:20:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa