Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KADIŞEHRİ MERKEZ CAMİİ RAMAZAN AYINDA HİZMETE AÇILACAK

        ÖMER ERTUĞRUL

        YOZGAT (İHA) - Yozgat'ın Kadışehri ilçe merkezinde 2011 yılında temeli atılan 3 bin kişi kapasiteli cami inşaatı tamamlanma noktasına geldi.

        Kadışehri Belediye Başkanı Davut Karadavut, Yozgat'ın en büyük camisinden biri olan Kadışehri Merkez Camiinin Ramazan ayında hizmete açılacağını söyledi. 3 bin cemaat kapasiteli caminin bodrum ve zemin kattan olmak üzere yaklaşık 3 bin metrekarelik alan üzerine 3 katlı olarak inşa edildiğini vurgulayan Karadavut, "Camimiz inşallah Ramazan ayında hizmete açılarak. Caminin hizmete açılmasıyla birlikte ilçemizin büyük bir eksikliği gidermiş olacak. Ayrıca cami etrafında yapacağımız cevre düzenlemesi ve park çalışmalarıyla ilçemiz yeni bir görünüme kavuşacak " dedi.

        (ÖE-AÖ-Y)

        07.04.2016 08:32:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yozgat İlçeleri
        Tüm Yozgat Haberleri
         Yozgat

        Yozgat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa