Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GENÇLERE BAŞKAN BRİFİNGİ

        - GÖLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI RAMAZAN CANURAL, 'GENÇ GÖLHİSAR PROJESİ' KAPSAMINDA GÖLHİSAR'DA YAŞAYAN GENÇLERE BELEDİYE PROJELERİ HAKKINDA BRİFİNG VERDİ.

        HAYAL GİRİŞİM

        BURDUR (İHA) -Gölhisar Belediye Başkanı Ramazan Canural, Gölhisar'da ikamet eden Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi(MAKÜ) öğrencileri ve Gölhisarlı gençlere, 'Genç Gölhisar Projesi' kapsamında ilçeye yapılacak yatırımlar hakkında tanıtım toplantısı düzenledi. MAKÜ öğrencilerine ve Gölhisarlı gençlere proje detaylarını anlatan Başkan Canural, öğrencilerin istek ve tavsiyelerini de dinledi. Gençlerin bakış açılarını da önemsediğini dile getiren Başkan Canural, gençlerin fikirlerini not alarak, projelerin oluşmasında değerlendireceğini ifade etti.

        Samimi bir ortamda toplantının gerçekleşmesinden mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Canural, "Belediyemiz tarafından Genç Gölhisar Projesi kapsamında yüksekokul öğrencileriyle toplantı düzenlendik. Geleceğimizin teminatı gençlerimiz için ilçemizde yapılan çalışma ve projeler hakkında bilgilendirmelerde bulunduğumuz toplantı samimi bir ortamda sohbet havasında geçti. Gençlerimiz yaşadıkları sorunları aktararak, önerilerde bulundular. Bizde gençlerimizin istek ve önerilerini dikkate alarak, gerekli çalışmalarda bulunacağımızın müjdesini verdik" şeklinde konuştu.

        (HG-

        01.04.2016 14:09:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Burdur haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Burdur Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Burdur İlçeleri
        Tüm Burdur Haberleri
         Burdur

        Burdur

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa