Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BOLU BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ ÇARIKÇI'DAN TERÖRE TEPKİ

        BÜLENT VELİOĞLU

        BOLU (İHA) - Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda 3 askerin şehit olması, 9 güvenlik görevlisinin yaralanmasının ardından mesaj yayınlayan Belediye Başkan Vekili Necip Çarıkçı, Türkiye'nin terör örgütlerine karşı verdiği mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.

        Bolu Belediye Başkan Vekili Necip Çarıkçı mesajında şu ifadelere yer verdi:

        "Mardin Nusaybin'de terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda Bolu'muzun evladı Yıldırım Oflaz'ın da aralarında bulunduğu üç askerimizin şehit olduğunu derin üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Bolu bir evladını daha alçak terör saldırısına şehit vermiştir. 9 güvenlik personelimizin de yaralandığı alçakça saldırılarda şehit olan Bolu Kıbrıscıklı Uzman Çavuşumuz Yıldırım Oflaz ve tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı ve yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin ve ülkemizin birlik ve beraberliğine kasteden bu alçakça saldırılar asla emeline ulaşamayacak, bizi asla yıldıramayacaktır. Devletimizin, kahraman Mehmetçiğimiz ve polisimizle güvenlik güçlerimizin, terörle mücadelesi 30 yıldır olduğu gibi bundan sonra da kararlılıkla devam edecektir. Bu süreçte millet olarak bize düşen birlik ve beraberliğimizi korumak, kardeşliğimizi bozmak isteyen terör örgütlerine ve hainlere karşı tek yürek olmaktır."

        (BV-SO-Y)

        24.03.2016 19:36:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bolu İlçeleri
        Tüm Bolu Haberleri
         Bolu

        Bolu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa