Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CHP AFYONKARAHİSAR MİLLETVEKİLİ BURCU KÖKSAL:

        - "GELİN BİRLİKTE, TÜM DOKUNULMAZLIKLARI KALDIRALIM"

        HAYATİ KANAT

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, Afyonkarahisar'da yaptığı belde ve köy ziyaretlerinde yaptığı açıklamada, dokunulmazlıkların kaldırılmasıyla ilgili olarak, "Dokunulmazlıkların kaldırılmasını istiyorlar. Gelin birlikte, tüm dokunulmazlıkları kaldıralım" dedi.

        Milletvekili Köksal, hafta sonunda Sultandağı ilçesi ile Dereçine Beldesi, Yeşilçiftlik Beldesi, Karapınar, Çamözü ve Çukurcak köylerini ziyaret etti. Köksal, vatandaşların her gittiği yerde dokunulmazlıkları sorduğunu belirterek, "Vatandaşlarımız 'dokunulmazlıklar ne olacak' diye soruyor. Bizim bu konudaki tavrımız açık. Tüm dokunulmazlıkları kaldıralım. Biz bunu istiyoruz. CHP'li milletvekilleri olarak dokunulmazlıklarımızın kaldırılmasından korkmuyoruz. 7 Haziran'dan sonra 'istikrar olursa terör olmaz' dediler. Şimdi ise 'Başkanlık Sistemi olursa terör olmaz' diyorlar. Hangi sözünüze inansın bu millet?" ifadelerini kullandı.

        (HK-MET-Y)

        21.03.2016 12:22:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Afyonkarahisar İlçeleri
        Tüm Afyonkarahisar Haberleri
         Afyonkarahisar

        Afyonkarahisar

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa