Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        "BİLİNÇLİ MEDYA KULLANIMI" SEMİNERİ

        OSMAN AKSU

        SİNOP (İHA) - Sinop İl Emniyet Müdürlüğü il merkezi ve ilçelerde 11 ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik "Bilinçli Medya Kullanımı" konulu seminer düzenlendi.

        Gençlere sağlıklı yaşama bilincinin kazandırılması ve risk grubunda yer alan çocukların zararlı alışkınlıklardan korunmasına yönelik olarak uygulanan eylem planı doğrultusunda; Sinop İl Emniyet Müdürlüğü, Sinop İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sinop Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü arasında imzalanan işbirliği protokolü çerçevesinde geliştirilen proje ile il merkezi ve ilçelerdeki 11 ve 12'inci sınıf öğrencileri hedef kitle alınarak Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Oğuz Lale tarafından 'Bilinçli Medya Kullanımı' konulu seminer verildi.

        Proje çerçevesinde; il merkezi ve Ayancık, Boyabat, Durağan, Dikmen, Erfelek, Gerze, Saraydüzü, Türkeli ilçeleri olmak üzere il genelinde 2 bin 100 öğrencinin programa katılımı sağlandı.

        Konu ile ilgili olarak Sinop İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize yönelik olarak her alanda kişisel gelişimleri ve kendilerine etki eden her türlü faktörden korunmalarını hedefleyen proje ve faaliyetlerimiz aynı doğrultuda kararlılıkla sürdürülecektir" denildi.

        (OSM-SLH-Y)

        16.03.2016 18:37:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sinop haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sinop Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sinop İlçeleri
        Tüm Sinop Haberleri
         Sinop

        Sinop

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa